Jetlag, taxiförare och soptunne klättring

Okej alltså 3 timmar sov jag i natt. Inget fel alls med hotellet bara otroligt frustrerande att när jag väl ligger i sängen efter att jag hela dagen gått runt med ”bomull” i huvudet av trötthet då är tröttheten som försvunnen. Resten av familjen sov och snarkade så gott omkring mig ( utom Gurra som sov hos Wilhelm) medan jag låg och titta på klockan, lyssnade på måsarna utanför och såg den svenska natten som aldrig blev mörk. Strax efter 04 fick jag ändå lite sömn. Sen ringde Niklas kl 07 för han skulle upp och ha möte på jobbet.

En tur ut till huset för att hinna trimma en omgång i trädgården. Eftersom jag inte orkar dra igång en bensindriven trimmer kör jag min lilla eldrivna. Den funkar dessvärre bara ca 30 min sen måste den laddas. Så att hinna runt vår trädgård tar några omgångar. Fredrik och jag hade tandläkarbesök inbokat och Gurra blev kvar hos Wilhem, kommer han hem igen eller behöver jag checka ut honom när det är dags att åka vidare😉 Lagom efter detta fick Fredde och jag lunch hos farmor och farfar. Trodde då att jag skulle vila i en solstol när Freddan badad (hade nästan somnat i väntrummet hos tandläkaren) men nej då ringer telefonen och jag måste åka ut till Borsökna igen för att skriva på listor. Containern var packad och klar med alla våra saker redo att åka!


Så jag blev kvar ett tag i huset det var ju lite å göra. Kolla att allt var packat, vilket det inte var. Sortera och lägga i förrådet. Tvätta ur soptunnan var ett måste, så klart hälde jag klorin på kläderna så de är bara att slänga. För att få ren skiten använde jag en gammal borste som stod kvar. Problemet var bara att skaftet gick av och för att få rent där nere i geggan fick jag krypa in i tunnan och ta det värsta 😖 men sen var det rent! Plocka bort min fina robbotgräsklippare Aron, ett myrbo under laddstationen. Så jag fick kriga med hundratals myror för att få bort sladdar och gräva ner de kablar som skall vara kvar i gräsmattan. Så nu luktade jag inte bara gamla sopor utan hade ett gäng myrbett också. Rensa ogräs och en sista sväng med trimmern och huset är klart för flyttstädning i morgon. Nu hopppas jag bara det klaffar med firman och nycklarna…..


Ytterligare en tur att hämta Gurra, nu var det faktiskt på tiden att komma hem. Hämta Fredde, hämta Niklas på Volvo. Köra till hotellet, äta middag, DUSCHA!!!!! Sen köra ut grabbarna tillbaka till farmor och farfar där,de skall sova inatt. Allt för att de skall slippa gå upp tidigt i morgon bitti. Niklas och jag har tid för intervju på ambassaden kl 8:15!

Niklas jobbar vidare här på hotellet och jag säger förhoppningsvis tack och god natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s