Midsommar

Niklas var på morgonen inne och jobbade en stund så vi andra åt frukost själva. Sen tog vi en tur för att kolla in lite priser på tv, kaffebryggare, dammsugare och annat vi behöver köpa in. Efter lunch åkte vi till Gardens Park, vi hade tänkt gå lite trails, vi tig en sväng på Greenway som är som en cykelbana runt en sjö. Men det är så himla varmt och fuktigt att det är jobbigt att röra på sig. Gurra uttryckte så bra att det känn som att kliva in i regnskogen på Iarken Zoo. Det är så grönt och frodigt runt dessa små vägar med massor av fåglar, fjärilar och annat. Asfalten är så fuktig att den blir hal, så vi längtade tillbaka till ACn i bilen.
På kvällen var vi inbjudna på midsommarfest i AdamsFarm. Poolparty med midsommarmat och dans. Alla verkligen välkomnade oss nya till gänget och barnen hittade kompisar på en gång. Så de badade i 4 timmar men Gurra tvingade vi upp till lite dans, lite skämmigt men kul


Vi har signerat kontraktet och huset är vårt 🏠✅

En reaktion på ”Midsommar

  1. Ylva 25 juni, 2016 / 06:16

    Grattis till ert kontrakt på huset. Det är så kul att följa bloggen och få ta del av allt ni är med om. Härlig bild på Gurra, vilka förväntansfulla ögon. Skönt att killarna har träffar kompisar. Ha det fortsatt allra bäst.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s