Amerikansk familjaktivitet

I dag hade vi tänkt ta oss en tur upp till bergen och hade sett ut Grandfather mountain. Men vi blev istället med bjudna att följa med Gregg ( Niklas arbetskompis) och hans familj på basket. Sönerna som är nästan jämnåriga med Gurra och Fredde gick på summercamp och idag var det match. Såklart ville vi hänga på och se hur det går till även om inte någon av oss är precis basketintresserade. De spelade mot Worriors och de var både huvudet högre och snabba som blixten. Kul att se hur dessa unga killar redan har ett spelsinne som är lysande. På bänken satt 4 ganska tysta åskådare som lite fint applåderade kring ett gäng familjer som lät desto mera 🇺🇸😃 

Efter detta var det poolen som hägrade. Vi längtade efter ett bad, i kväll är det dags för Ruby Tuesday. Niklas stammställe på fredagar. Idag tar han familjen med sig på en lördag, vi får väl se om de känner igen honom…

I morgon går flyget hemåt. En lång resa har vi framför oss med två byten 😤 sen är vi hemma i Svedala igen för ett tag. 

2 reaktioner på ”Amerikansk familjaktivitet

 1. Ylva 26 juni, 2016 / 06:23

  Här i Sverige är klockan 6:20 och jag har redan läst ditt inlägg. Det är så gött å läsa att ni har det bra💖vi har precis lagt ut från klubbstugan och ska bege oss söderöver mot Djurö. Efter lite motorproblem igår hoppas vi att allt ska gå vägen idag. Ha det allra bäst, längtar tulls jag får krama er igen💖💖💖💖

  Gilla

  • Teammorkberg flyttar till USA 27 juni, 2016 / 00:25

   Härligt att ni har det skönt på sjön. Hörde att Linnea behöver nya mediciner… Håller tummarna för att hon kan spela cup nästa helg! Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s