Skolbesök

Southwest Guildford School är det område våra barn kommer att tillhöra. En skola med gott rykte och som är vana att ta emot Volvobarn.

Ett första stopp gjordes idag på middle school där Gurra kommer att gå. En stor skola med runt 900 elever från år 6-8. Tyvärr fick vi inte gå runt i skolan eftersom alla golv bonades. Men här kommer han att gå:

image

Precis bredvid ligger elementary school. Här finns ca 800 barn från kinder garden till år5. Vi fick en rundvandring av headmister som verkligen brinner för både sitt jobb och sin skola. Härligt underbart positivt bemötande. Här är Freddans skola:

image

Efter detta var det bankbesök, vi har nu öppnat konto i USA, det vi behöver jobba på nu är vår kredithistoria som tar ca 1 år sen är vi lite bättre kunder…

Vi hade också möte med vår kontakt på Volvo, för att ha koll på så vi ligger inom tidsramen vilket vi ser ut att göra 👍 Ikväll behöver vi fylla i ett helt gäng med papper till skolorna, detta görs inte elektroniskt i USA! Sen har vi godkänt huskontraktet ( inte har vi något att säga om det, vi vill ju bara ha just det huset) nu väntar vi bara på att ägarna skall säga ja. Kanske kan vi fira midsommar i morgon som hushyrare 👏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s