Sticky fingers

Jo, det blev till ”Japanen” eller Sticky Fingers vi åt middag på i går kväll. Niklas hade varit där tidigare och hoppades att barnen skulle tycka det var en häftig upplevelse. Vi satt 8-10 pers vid ett långbord och i mitten av ena långsidan fanns ett stort stekbord. När vi hade bestämt vilken mat så kom de först in med en väldigt god buljong. Sen kom den japanska kocken med hög hatt och allt. Han bjöd oss på en eldshow på stekbordet under tiden han lagade mat. Det var mat så vi kunde ha suttit kvar till i morgon, Gystav och jag beställde in kyckling och räkor, Niklas åt stek med räkor och Freddan åt kycklingvingar och pommes. Hans mat gjordes inte på stekbordet och det var ju förstås en besvikelse. Till vår mat var det även grönsaker och stektris. Det blev 4 doggybags att ta med hem till lunch i morgon. Vi var väldigt mätta men det blev inte en favorit hos baren, nej det smakar bättre hemma på Spicy hot 😉 Härligt med ärliga barn 😀 Kocken var ett riktigt fotbollsfans. Han hade koll på EM och visste att Sverige hade förlorat sin match idag och var ute! Så snopna vi blev att han hade koll på det 👏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s