Intryck

Ytterligare en dag i husletandes tecken. Vi hade 5 hus till idag att titta på i olika prisklasser. Alltifrån hus med egen pool men som luktade så mycket hund att det var omöjligt att tänka sig att bo där trots tvättning och städning skulle göras. Men även har vi varit på ett hus som mest liknar South Fork, fattades bara en buttler somserverade whiskey och JR med sin cowboy hatt. Nej det var inte ett hus som vi kände passade oss torts all sin lyx och att barnen redan hade flyttat in när de såg ytterdörrarna 😵 vi tog en extra sväng själva på kvällen runt de tre hus som vi tycker verkar bäst, barnen tycker inte riktigt lika som jag och Niklas men vi har i alla fall bestämt oss för att gå vidare med ett hus. Nu träffade vi den svenska familjen ikväll på hotellet och de gav oss nummer till en agent so skall hyra ut ett hus i deras område de bodde i. Vi vet ju ännu inte något om huset med det är dock högst intressant eftersom vi har fått bra rekommendationer och skolan ligger nära för båda barnen och tillgång till pool! Så på samma gång som vi går vidare med ett hus så håller vi tummarna för att detta just är ändå bättre. Vi vågar dock inte chansa på att det huset vi bestämt oss för finns kvar så vinna eller förlora vi kör på båda och håller tummarna för att det blir det bästa resultatet. Återstår i morgon att veta hur det blir.

Gustav och Fredrik hann också med att bada två gånger i poolen under dagen, kul att någon använder den på hotellet.

2 reaktioner på ”Intryck

  1. Mormor 22 juni, 2016 / 07:33

    Härligt att höra att ni har det så bra❤️ Skönt att grabbara fick bada i värmen. Vi har fina dagar,men skulle vara bra med lite av eran värme så badtemperaturen blev lite bättre. Spännande att höra hur det går i dag för er. Lycka till. Kram❤️❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s