Håller tummarna nu

I morse fixade Niklas i ordning alla papper som skulle skickas in för det hus som vi hittills tyckt varit det bästa. Om vår application är först in, (några andra skall titta på huset idag) så får vi huset. Även om vi nu har ett hus till kvar att titta på så vågade vi inte chansa på att detta hus fortsatt är ledigt efter idag. Så vi betalade in en liten avgift för huset och då vet vi att vi har ett.

Niklas var inne och jobbade några timmar på Volvo så barnen och jag roade oss i poolen. Efter 1,5h i vattnet fick jag dra barnen upp 😊

Vi tog en sväng med bilen till Friendlys, fick lite lunch och en liten stund orkade vi gå omkring och titta vilka affärer som fanns. Barnen var ute efter en boll att leka med i poolen. Men eftersom vädret bjuder på 92F så orkar man inte gå speciellt länge. Vi åkte hem och kollade matchen Sverige-Belgien. En riktig skitmatch om jag får tycka. Vi såg första halvlek för att sedan möta upp Betty vår mäklaragent. Hon hade bokat in oss för visning på huset vi hittade genom  familjen vi träffade här på hotellet. Vilket hus! Vi är sålda och hoppas nu att de godkänner oss som deras hyresgäster 💜 Vi vågar inte fira ännu men hoppas att allt är skrivet innan vi åker på söndag. 


Kanske är det här vi kommer att bo, vilket vi håller tummarna för! En härlig familj bor där nu men behöver hyra ut sitt hus. Tillbaka på hotellet fick vi se Sverige förlora matchen med 1 mål. Ikväll skall vi till ”Japanen” en resturang som serverar grillad mat som grillas vid bordet där du sitter. Skall bli gott med en härlig köttbit 🍗. Nya äventyr väntar i morgon med flera inbokade möten, mer om det då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s