Att leta hus tar tid

En lång dag i bilen med totalt 6 husvisningar av olika slag. En del bättre andra …. Första huset som låg i området vi tycker verkar bra, låg väldigt härligt med en massa fågelsång och grönska men vilket hus! De som hyrde detta idag verkade inte bry sig ett dugg om hur de bodde. Jag behöver inte ha nystädat med detta var rent äckligt. Nej, tack bara att leta vidare. Följande 2 hus som inte riktigt ligger i de områden vi har tänkt oss var himla fina på olika sätt. Båda var helt ok och vi har ett av dessa som är lite bättre. Men vi saknar tillgång till pool i all hus vi har tittat på idag. I denna värme som är här vill vi gärna ha detta som ett krav men det återstår att se om det går att genomföra. Vi har ett gäng hus att titta på även i morgon så vi får väl hoppas att något av detta faller till våramhjärtan. De sista husen idag var inte riktigt som vi har tänkt oss på lika sätt. 

Såklart hann vi med att bada när vi kom tillbaka till hotellet och jag stack ut näsan i solen en stund. Dock är det väldigt varmt så man orkar inte så länge och då säger de ändå att detta bara är början på sommaren! Vi tog en åktur på kvällen till en härlig park med massa  cykeltrails. Skall bli kul att testa, vi skulle ju gärna vilja på i området nära dessa men just nu finns inget ledigt. Vi fick en god middag på Elisabeth’s en Italiens resturang i Oak Ridge, gott och trevligt. Precis påvägen in till hotellet från bilen träffade vi påven familj som flyttar hem efter 3 år här nu. Vilket sammanträffande, lite tips fick vi och mer behöver vi 😄 ser dem antagligen igen i morgon till frukost.

Håller nu tummarna för att ett hus precis dyker upp som passar oss, ligger bra till och lagom kostnad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s