Pre visit

Äntligen var dagen här då vi skulle få åka och titta på stället där vi faktiskt skall tillbringa de närmsta åren och äntligen träffa pappa Niklas❤️

Kl 04:15 ringde larmet och barnen fot ut ur sängarna som kanonkulor, aldrig har jag sett dem så snabba tidigare. Taxin kom och vi hade gott om tid på Arlanda. Vi hann att köpa en inte så väldigt lyxig men desto dyrare frukost och en sväng in i taxfreen.

Vägen över till New York var väldigt gropig och den mesta tiden var vi tvungna att sitta fastspända. Vi hann med ett hän filmer, läsa bok, korsord och sova. Gurra blev åksjuk och mådde inte bra när vi steg av. Såklart fastnade jag i tullen med både visitering, skanni g av väska, iPad, telefon och skor. Det larmade för explosive men vilken tur att det var falsk alarm 😅. För att komma till rätt terminal blev det en åktur med airtrain, kul och annorlunda åktur. Väl framme vid rätt terminal och Gate till nästa flyg slog Gurras åksjuke/migrän till rejält. Kräkningar som vi till största delen lyckades få till i en papperskorg, stackars Gurra han skämdes så. Men hjälpsamma amerikaner kom till undsättning, tack för det! Jag satte igång clearing ladyn, Gurra fick ny tröja och byxor sen fick han sova ett tag innan han fick sin migränmedicin. Så klart var han orolig för nästa flygning men som väl var gick jättebra. Ett litet plan men utan luftgropar! Niklas mötte oss åh, va vi hade längtat. Här firas Fathers day idag och det var väl en toppen present att barnen kom. Hem till hotellet som är jättemysigt. Niklas hade fixat med mat så det var bara att äta.

Synd nu bara att jag nu var så klantig att min nya ansiktsrengöring jag köpte på Arlanda låg i handbagaget och inte tänkte väl jag på att lägga denna i resväskan i NY innan vi checkade in väskorna på nytt. Så tack och bay bay till den i tullen, nunan jag ens hade hunnit skruva av locket en enda gång, typiskt mig! I morgon är det husvisningar och tvättning av resekläder.

2 reaktioner på ”Pre visit

 1. Paulina 20 juni, 2016 / 06:27

  stackars Gurra, flyga med migrän. 😦 Han låter som en kämpe. High five! Stor kram till honom och resten av er också så klart!

  Gilla

  • Teammorkberg flyttar till USA 20 juni, 2016 / 14:49

   Så nära vi var er men ändå så långt borta. Vi hade koll på frihetsgudinnan och Chrysler building. Fint väder i alla fall!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s