Sista dan på jobbet

Så kom dagen då nycklarna lämnades in, kramar och hejdå! Jobbigt men ändå som att gå på sommarledighet. Men när Freddan sa hej då till sina kompisar och alla ville ha kramar då kom tårarna! Oj det var tufft för oss alla. Fredrik visade inte så mycket men uttryckte att det var jobbigt.

Hemma väntade Gurra som nu har varit själv hemma dessa 4 dagar tills vi fick ledigt. Han är så himla duktig, kämpar och försöker. Då skall vi ändå vara glada att det är så kort tid, andra barn är hemma själva i flera veckor.

Första lediga dagen hade jag hyrt kärra för att få det sista till tippen. Med support av farfar så kom även grillen till tippen. Skönt nu börjar det ordna till sig. Frysen är tömd, garaget är klart. Lite kvar inne tills i morgon. Middag fick vi hos farmor och farfar. Mumsig slottsstek och barna badade i poolen. På vägen hem lämnade vi Gurra hos kompisen Wilhelm, sista chansen att sova hos kompis och den är de inte sena att hoppa på. 

En snöplig förlust mellan Sverige -Italien 0-1 fotbolls EM i 88:e minuten gjorde hela Sverige i depression 😧

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s