Kusin match

Gustav är ensam hemma på dagarna tills jag går på semester och Fredrik går sina sista dagar på fritids. Idag hade Gustav fullt upp med kompisar vilket är jätte skönt. I morgon blir det en cykeltur hem till farfar.

På em var det kalas ute i Mälby. Faster Lina fyller 37 år och det bjöds på god kycklingsallad och en massa gofika. Kusinerna Elisabeth, Vendela, Fredde och Gurra körde fotboll i hop som de brukar göra när de ses. Kändes så konstigt när vi åkte där ifrån. Vi vet ju inte om vi hinner se dem nått mer innan vi åker. Då dröjer det länge tills nästa gång vi ses 😢

Niklas var runt och körde förbi några av de hus som vi har hittat. Kanske är det något av dessa som kan bli vårt.

Ett litet kakmonster:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s