Schools out!

Oj, jag visste inte att det kunde ta så mycket tid av ens liv att hålla på med en utlandsflytt, jobba, alla avslutningar, cuper och allt annat som händer i maj/juni. Tjoff så var tiden borta och nu är det inte lång tid kvar att jobba. Barnen hade skolavslutning i onsdags och torsdags. Mormor och Bruno är här och hjälper till vilket har varit himla skönt med tanke på alla tidpassningar. Jag gör min 4:e och sista skolavslutning i dag på tre dagar…. Sen 4 arbetsdagar i nästa vecka efter det är det slut.

Huset är ju uthyrt sen en längre tid, nya gäster flyttar in 1/7. Söndag 19/6 åker barnen och jag till USA, till pappa och hälsar på. Då är det dags att titta på hus, skolor, skriva in sin i banksystemet och en himla massa annat som skall fixas. Det skall bli så kul att få uppleva hur det ser ut där vi skall bo de närmsta åren. Just nu när vi ännu inte vet vart vi skall bo är det lite overkligt och lite jobbigt, men det verkar ändå finnas lite hus på gång hoppas bara att de finns kvar tills vi kommer.

I förra helgen var Niklas och jag i GBG på fredagen för en kulturutbildning inom Volvo. Väldigt spännande att få kunskap om hur man i olika länder uppfattar och gör olika pga kultur, tradition, religion osv. Vi svenskar är väldigt svenska 🙂 Hem igen på kvällen för att på söndag åka ner i gen till GBG. Konsert med Håkan Hellström med kompisar, helt underbart och magiskt. Vilken kväll….

IMG_0848

Ikväll blir på BBQ, killarna har bjudit in kompisar för en grillkväll som för att fira att sommarlovet har börjat och för att de är så himla bra kompisar, det är värt att firas!!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s