Nu börjar det

Niklas har åkt i väg till USA för att påbörja sitt nya jobb. 4 veckor får vi klara oss utan honom och det känns långt men det känns också bra att han är där och lär känna staden, livet och människor. Dock var det en lång resa över för honom. Första förseningen redan från Köpenhamn, storm i Greensboro så från Washington  fick han istället flyga till Charlotte. Där är han dock fast nu och klockan är 01,30 på natten i USA. Vi i Sverige har påbörjat en ny dag där han ännu inte har hunnit sova ordentligt, stackars Niklas! Vilken start på nya jobbet 😦

I helgen har vi dock träffat vänner på middag, det kändes lite som sista gången där vi alla är tillsammans i detta vanliga livet. Nästa gång vi sitter alla tillsammans igen så är vi bara på besök i vanliga livet, då har vi ett annat vanligt liv långt bort från dem. Oj, det är så mycket känslor som kommer fram hela tiden…. det är mycket att jobba med och bearbeta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s