Kanske, kanske

Kan det lösa sig i dag med hyresgäst. Idag kommer ytterligare en och tittar på huset och vi hoppas så att det blir just denna personen. Men inget är som sagt klart ännu så det är att hålla tummarna!

Niklas drar på söndag och blir borta nästan hela maj, så nu händer det på riktigt. Han startar verkligen sitt jobb långt bort från oss övriga i familjen. Resan och äventyret på börjas även om resten av oss har ett tag kvar tills det blir verklighet.

Igår satt vi och gick igenom alla visapapper som har kommit. Det är mycket information de till vi på ambassaden innan vi kan bli klara med visat. Men först måste Niklas också komma hem i början på Juli för att kunna lämna bort passet. Då först kan vi åka upp på en intervju. Så nu måste vi iordningställa personbevis, födelsebevis, äktenskapsbevis, foton och annat som de vill veta.  De vill också veta vart vi har gått i skolan, vilka organisationer vi har tillhört, våra resmål utomlands de sista 5 åren, vilka arbetsplaster har vi haft. Det gäller att tänka till nu.

I helgen gäller det städning och fixning i förråd och garage. För att kunna flytta in saker i förrådet behöver vi få ut saker först , ombytta roller kan man säger 🙂

Trevlig valborg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s