Stockholmshelg

En skön helg tillsammans bara Niklas och jag. Vi lämnade barnen hos farmor och farmar och tog bilen upp till hotellet. Vi bodde bra på Elite Arcadia som ligger på Östermalm, en bit att gå till stan men lätt att ta sig dit med bilen och bra parkeringsmöjligheter. En fika i solen hann vi med innan den gick i moln för resten av helgen… Niklas hittade vad han skulle ha nämligen en kostym och jag fick gå i Kungsträdgården och se alla vackra Körsbärsblommor 🙂 Så vi fick båda det vi ville ha. En lunch på stan med lite gott vitt vin till maten, sen kraschade vi i sägen på hotellet ett tag för kraftåterhämtning. Lite gymträning sen i väg på middag. Väldig god mat fick vi på Ciao Ciao och något mer namn, en massa god italiensk mat som vi båda vekligen älskar. Sen avlutade vi kvällen med lite drinkar på Risch. Dock fick vi lite bråttom hem på söndag morgon då vi hade köpare som skulle komma och titta på vår husvagn och de ville komma på förmiddagen eftersom de hade en bit att åka. Så det var bara att kliva upp och åka hem och plocka ur allt ur vagnen. Det lönade sig dock eftersom de verkligen tyckte om vår fina vagn vilket jag förstår. Så de tog med den hem och vi blev ett bekymmer mindre, äntligen hoppas jag nu på lite flow!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s