Hotel i Stockholm

I morgon bitti åker Niklas och jag iväg till Stockholm för lite mys och tid tillsammans. Vad vi skall göra återstår att se men att hinna prata, umgås äta och dricka gott räcker mer än väl. Hotell på Östermalm och god mat på kvällen någostans där Niklas har bokat bord. Min enda önskan under helgen är att gå till Kungs trädgården och se när Körsbärsträden blommar, de är helt underbara! Barnen får undertiden vara hos farmor och farfar så de lär ha full upp med aktiviteter.

Ha en underbar helg alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s