Dålig på kontinuitet

Det går ju alldeles för länge mellan mina uppdateringar men jag fattar inte var tiden tar vägen?

Njöt i går kväll av första tjejcyklingen, det var så kul att många dök upp både gamla medlemmar från ECK och helt nya som vill börja lära sig cykla i skogen. Åh, det är ju så kul när man får ta del av varandra och lära sig tillsammans 🙂 Hoppas att fler vill dyka upp på tisdagar och jag skall försöka komma loss från jobbet och hinna till träningarna.

Det är mycket på G just nu, AW med de olika jobben jag har. Det är ju en annan bra fördel med att vara på flera skolor man få dubbelt av det roliga 🙂 Middag med handbollsmammor, avtackningar, Stockholmsresa för bara Niklas och mig, valborg, öppning av stugan inför sommaren. Oj, det finns mycket att se fram emot. Våren är här!!! Bara 9 veckor till sommarlov.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s