Jobba på…

Känns just nu lite som att trampa i en myr, lite som att jag har fastnat. Har lagt ut huset för uthyrning, har visat det för ett par men de har tackade nej. Vi har några till som är intresserade men ännu har vi inte fått till någon visning så det blir att vänta och se. Jag har ju lite svårt när saker inte händer snabbt, då blir jag lätt otålig och behöver se till att något händer. Så eftersom intresset för att hyra huset inte är 100 -tals mail ( vilket vi inte ville ha så vi satte ett lite högre månadspris) så har jag ju gett mig själv lite ris åt min egna rygg 🙂 Jag behöver väl träna på att lugna ner mig och stilla mig lite, det kommer så klart att ordna sig. Men i min värld hade jag redan skrivit kontaktet efter en eller två dagar…

I morgon kommer i alla fall Niklas hem i gen efter en vecka i USA. Skall bli skönt och vi längtar all i hopa. Det blir en helg med jetlag för honom och städning av hus och sortering av garage för min del, här skall åkas till tippen för vilken gång i ordningen vet jag inte!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s