Husvisning

Vi som skulle tillbringa hela helgen på Irstablixten i Västerås med hela handbollsgänget. Så blev det inte Gurra fick stå över första matchen på fredagen pga huvudvärk och halsont. Lördagen var inte så mycket bättre men vi åkte dit och var med och hejade fram laget till À-final👍

Niklas flög iväg till USA tidigt på lördag morgon och håller som bäst på att reka för vår framtid. Vi hade bokat visning av vårt hus till ett par som var intresserade. Hela visningen kändes bra men de får gå hem hem och fundera om vårt hus kan vara något för dem. Men va skönt det går så lätt att vi inte ens behöver annonsers, det skulle spara massa tid och energi 😀

Gustav vaknade tidigt idag söndag med migrän från Hell. Så dålig kan jag inte minnas att jag har sett honom tidigare. Kräktes upp sin medicin så det var bara för honom att sova vidare och att meddela att vi inte kommer upp på finalen. Gustav blev så ledsen, återigen missar han roligheter med laget. Igår blev det nog för mycket för honom. Han klagar sällan och hänger i så länge det går, ibland är det bra ibland inte så bra. Ville att han skulle hem och vila igår efter en dag i högtljud och mycket adrenalin även som åskådare. Men det ville han absolut inte och kanske blev dagens migrän baksidan av det.

Nu hoppas vi att han orkar gå i skolan i morgon för nu är det slut på lovet och tidiga mornar är vardag igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s