Jobb eller fritid

Det är så mycket som skall ordnas att det inte känns som att jag hinner att jobba. Möte på banken, testamentskrivning, vaccinering av Fredrik och i morgon är det dags för barnen att göra sitt hälsobesök och få klart med stämplar på detta och på vaccinationsintyget så de kan få börja i skolan i USA. I helgen skall jag få till en visning på huset för några som kan vara intresserade av att hyra annars får vi lägga ut annons på blocket. Men det är ju himla kul att få intressenter innan vi ens har lagt ut annons. Men så gäller det att hitta någon som är bra och att vi får den hyran vi vill ha.

Snart tid att hämta barn hos farmor och sedan iväg på träff med tränarna i ECK, för på måndag drar första träningen igång 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s