Påsklov

dessa lediga påskdagar bara försvann i ett nafs, ett litet smakprov på ledighet och nedräkning till nästa långledighet är ett faktum 😀 Barnen fortsätter att vara lediga och hitta på en massa skoj med farmor och farfar tillsammans med kusiner. Niklas och jag jobbar men idag var jag med fritids på utflykt till skogen en heldag så det går verkligen inte att klaga på jobbet!

Niklas drar till USA på lördag visserligen bara i en vecka för att träffa sin nya grupp han skall jobba med men det blir lite blandade känslor. Skönt att han åker så vi kan räkna ner tills han kommer hem igen men tomt när han är borta. I morgon har vi tid hos banken för att få med oss alla papper som skall visas upp och tid hos advokat för testamente som också måste skrivas. Det är också dags för Fredrik att ta vaccin så han är fullvaccinerad inför flytten. Det är mycket som är pågång och måste fixas….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s