Påskharen kom med magsjuka

Skärtorsdagen kom och kusiner anlände vid 19 tiden, vi hann att äta alla utom Fredrik, han la sig i soffan och knappt hade vi ätit upp för än han kräktes första gången… I 3 timmar hade de åkt, drygt ett år sedan de var hos oss och som vi hade väntat på att få träffas. Gustav och Axel som är precis lika gamla på dagen försvann snabbt som blixten upp och stängde in sig på Gurras rum. När magsjukan var ett faktum packade de såklart snabbt sina väskor och försvann lika snabbt som de kom. In på hotell för natten och sedan vidare mot Stockholm dagen efter. Självklart vill ingen träffa oss i magsjukesmitta men besvikelsen över allt som hände är svår att släppa.

Dessa lediga dagar är i alla fall underbara. Hunnit med både att rensa i graget, förrådet, kläder hos barnen, byta däck, träna, tvätta husvagn osv. Så nu är kort tagna på vagnen och den är redo att läggas ut på försäljning på Blocket. Freddes gamla cykel har också sålts under helgen, kul att andra kan få nytta av våra gamla saker. I morgon väntas släktmiddag hos farmor och den obligatoriska påskbakelsen 🙂 tyvärr är det den sista på några år fram över… I USA får vi hitta på en egen påskbakelse.

 

Glad påsk till er därute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s