Skärfisen

Japp så var det äntligen påsk! Ikväll kommer syster med familj och skall hälsa på, skall bli såå roligt! Niklas var och handlade i går en massa mat så det går nog ingen nöd på oss i helgen. de skall stanna ända tills lördag, så kusinerna får njuta av varandra i flera dagar 🙂

Fredde blev sist upp idag = skärfisen även om han tyckte att det inte borde räknas eftersom han blev väckt sist… I Sörmland finns det ett namn på den personen som kommer upp sist under påskdagarna. Vi brukar vara lediga denna veckan i vanliga fall och tillbringa påsk i Vemdalen, känns trist att vi i år inte kommer att vara där. Då har det också varit en liten sport att inte komma upp sist och få dagens titel. Vi får väll se i morgon vem som blir Långlaten 🙂

Hade en sån otäck mardröm i natt och det beror ju förstås på terrordåden i Bryssel som var i förrgår. Allt kommer så nära och vem som helst kan verkligen drabbas, det är ett krig mot världen som aldrig kommer att ta slut. Ett krig utan gränser där västvärlden är ett mål och IS det andra. Oförklarligt och hemskt i en värld med så mycket ondska.

 

 

En reaktion på ”Skärfisen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s