Vinst

imageÄntligen fick killarna i hockeylaget fira en vinst men också en oavgjord match som blev minst lika mycket segerlycka den 🙂 Så en heldag i Örebro var vår söndag. Vi hade sällskap i bilen av en familj som nyligen flyttat till Sverige från USA, så det var perfekt för oss att träna vår engelska. Fredrik var väldigt nervös för detta men med en gemensam Ipad så är alla språkförbistringar som bortblåsta, han tyckte själv att det gick väldigt bra. När vi lämnat av familjen hemma i Eskilstuna igen hördes nya engelska ord från baksätet, han kommer att snappa upp och börja snacka engelska himla fort bara vi kommer över…. men det var väldigt roligt att diskutera valet i USA, inrikespolitik i både Sverige och USA och annat som vi hann att prata om.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s