Bike expo

En spontantur till Stockholm och Älvsjömässan blev det idag. Dock var det väldigt svårt att först hitta parkeringsplats när två lantisar kommer till storstan. Helt fullt vid första stället, synd bara att minkars make blir studsig och stressig så i stället för att köra 300m längre fram så hade vi hittat både parkeringshus och en stor parkering rakt utanför med gott om plats. Nej, istället gasen i botten och hej vad det går innan vi i Hagsätra vänder om och tillslut hittar en stor grusplan att stå på…. Synd bara att det inte var en så bra och kul mässa som vi hade hoppats på! Bara att åka hem igen och rodda in för i morgon när det bär av till Örebro på hockeycup. Hoppas hoppas att killarna kan få med sig en vinst, det är de verkligen värda efter hårt slit hela säsongen utan en enda vinst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s