Fredag en bra dag…

Skönt när helgen är framför och att jobba fredagar är ganska mysigt. En fullspäckad dag med inbokade hälsobesök och som avslutas med utvecklingssamtal med Gustav. Då skall vi också lämna in lappen med uppsägning av skolplatsen för honom… han går ju fram till sommarlovet men sen har han inte längre någon plats på Engelska skolan. När vi vet att vi börjar närma oss att åka hem tillbaka till Sverige så måste vi höra av oss igen, han står redan i kö för att start år8 men vi vet ju inte med säkert het att vi kommer hem då eller innan.

Igår hade vi tränar möte med cykelklubben, snart dags att dra i gång barn/ungdomsträningarna, så i helgen måste jag sätta mig och lägga ett träningsschema för min grupp. Blå grupp bli min i år eller i alla fall fram till i sommar. Målet med den gruppen är: över stock och sten, de skall i höst klara att köra mer avancerad stig och skogskörning, KUL! Men nu måste också jag ut och cykla på riktigt… måste släppa trainern hemma och köra utomhus. Usch.. cykeln blir så skitig och kläderna blir blöta och geggiga. Det är det värsta med våren innan det torkar. Men det får bli en tur i em och en i morgon lördag. På söndag hänger vi i Örebro på hockey cup med Fredrik.

En reaktion på ”Fredag en bra dag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s