Jobb igen

Börjar veckan med vabb en måndag, lång dag i dag tisdag slutar 19. Elever slår sig ner i mitt rum och bara hänger. Underbart! Då är jobbet som bäst att bara snacka om allt och inget 🙂 Har hunnit med en hel del annat också så dagen har varit super. Gurra är hemma med pappa idag, så får vi se hur vi gör i morgon. Han längtar efter skolan och blir stressad över allt han missar… han går bara i 5:an och redan stressad över skolan. Idag hade de matte prov, detta får han ta igen när han kommer tillbaka.

Pratade med Gurra igår om hur han tycker att det känns nu inför USA, allt blir mera på riktigt när vi varje dag pratar om det och det händer saker kring framtiden hela tiden. Pappa som skall fyllas i, grejer som måste ordnas, fixas hemma osv. Man han tycker att det känns bra och det är skönt. Skall blir skönt när Niklas kommer hem från USA efter v.14, då har han lite mer han kan berätta om som han har varit och kollat upp. Kanske tar han lite foton som vi kan se på och få allt lite mer på riktigt.

Nu väntar eftermiddagen med möten och åter möten men först hinns en fika med 🙂

En reaktion på ”Jobb igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s