Köp och sälj

Har i helgen startat med rensning och försäljning via Facebook. En del saker går förvånansvärt mycket bättre än väntat och andra saker finns det inget intresse för alls.

Hade jag vetat hur många som är villiga att betala för en gamal damcykel hade det varit värt att ha några stycken 😃. Barnens studsmatta åkte till nya ägare idag och det känns ju lite vemodigt. Samtidigt var nätet trasigt och vi tittade på en ny redan förra året. Det går säkert att köpa i US om de fortsatt vill hoppa då.

Gurra har varit sjuk sen i torsdags så tyvärr missade vi resan med hans handbollslag idag. Synd, det hade vi sett fram emot så mycket men det är snart dags för Irstablixten och då håller vi tummarna för Guif!

Niklas har suttit med Visa ansökningen idag så nu behöver han bara hämta sitt nya pass så går det att skicka in ansökan. Vi har också i helgen fått tips om hur vi skall gå tillväga med kontraktet på huset när vi hyr ut det. Tur vi har snälla släktingar som kan hjälpa till med råd och stöd. Kanske kan vi också råntillfället det med en hyresgäst som nyligen kommit till Eskilstuna på kontakt för Volvo, vi får se om det kan gå i lås det vore ju väldigt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s