Pass och flyttfirmor

Alltså det är inte helt lätt att berätta hur mycket som finns i ett helt hus, garage och förråd!

Första flyttfirman var här i går, jag var hemma och vabbade med Gurra, så det passade bra. En otroligt trevlig kvinna från en Stockholms firma kom hit. Jag skulle alltså på 30 min berätta vad sim skall packas ner i skåp, lådor, garderober så vi tillsammans kunde uppskatta hur många lådor det blir. Sen vilka möbler utöver. Jag inser att vi har en del som skall magisineras  men också mycket vi behöver göra oss av med… När då!!!

vi vet att tidsplanen är att i juli går lasset från Sverige men tills dess skall vi ju leva. Passen är klara och jag skall hämta underverken i eftermiddag. Skall också hinna med naprapaten för att få bort låsningarna jag har i rygg och nacke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s