November i mars

De sista dagarna har varit deprimerande i väder. Blött, snömodd, några grader varmt på dagen och tillräckligt dör att den lilla snön som föll sist bara blir en stor moddig röra som sedan fryser på natten. Så det känns ganska långt kvar till våren.

Igår var hela familjen och gjorde nya pass, en tid var bokad för det måste man göra nu för tiden. Det var värdens röra i entrén på polishuset, människor satt över allt och ljudnivån var allt annat än lugn. Där skulle vi nu försöka få till några bra bilder på ett pass som man helst skall slippa att skämmas för de närmaste åren 🙂 Av med glasögon, inte le, bara stirra rakt fram så bilden blev mer som en stirrande sur galning. Så det känns väldigt trevligt att släppa in denna människan i USA 😉 Men alla har i alla fall gjort nya pass som vi skall skicka iväg för att få visa. Däremot har vi dock ännu inget hört från firman som skall skicka alla visa papper… detta är Niklas dock lite stressad över men det ordnar sig förstås.

Niklas har lagt upp sina reseplaner inför våren. Han sticker v.14 för att träffa sina nya medarbetare och blir borta den veckan. Sen kommer han hem ca 3 veckor för att sedan mer eller mindre vara placerad i USA. Han kommer hem nån vecka då och då för att träffa sin familj 🙂 Vi åker över till honom när skolan är slut och midsommar är över. Gissar på att han tills dess har kollat upp både skolor, hus, bil osv.

Jag håller på att sälja våra startplatser till Cykelvasan… 😦 vår familjetradition att cykla med barnen 30km och sedan cyklar vi själva på lördagen 94km. Det är en av de bästa helgerna vi har på året. Bo i husvagnen, umgås med kompisarna i cykelklubben, prata med alla människor med samma intressen, stämningen och nervositeten…. Men i år måste vi tyvärr ställa in denna och även några andra tävlingar som vi brukar vara i väg på. Kommer att sakna gemenskapen i ECK med husvagnar, cyklar, barn och tävlingar. Vi har kollat upp möjligheterna för MTB förstås i Greensboro och det finns gott om träningsmöjligheter och tävlingar. Så förhoppningsvis får vi träffa nya härliga människor som älskar att cykla MTB.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s