Sista seriematcherna

i helgen var Fredde och jag i Katrineholm med hockeylaget och spelade Freddans sista poolspel med laget. De har spelat matcher var annan helg från i höstas och vilka framsteg de gör. Det är tuffa motstånd för grabbarna och de kämpar på som tusan men att vinna är svårt. Fredde började spela hockey i höstas eftersom kusin Axel spelar och de ser så häftigt ut. Det är en sport som passar honom riktigt bra, lite mer fart och teknikträning så blir det toppen.

Gustav spelade sin sista match idag men har ett antal cuper kvar under våren, så de fortsätter att köra på. Gustav har spelat handboll i Guif under flera år men under detta året har vi sett en stor förändring på både honom och hela laget. Vilken utveckling och lagspel, det är så himla kul att se.

En stor eloge till alla tränare so kämpar, peppar med ett stort tålamod! Men det var alltså de sista seriematcherna i Sverige på några år! För Freddans del blir det lite lättare eftersom deras träningar med Linden tar slut när isen försvinner om några veckor. Men för Gurra håller träningen på fram till sommarlovet sen måste han säga hej då på ett tag till hela gänget. I Greensboro finns ingen handboll så vi måste hitta nått annat kul att göra. Fredrik kan fortsätta med hockey när vi flyttar över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s