Sen kväll med mail…

Tog kontakt i veckan med SWEA North Carolina, en förening för svenskar som är utomlands. En förening där jag tror mest kvinnor är medlemmar och träffar andra som också bor utomlands med sin respektive som arbetar.

Vi har fått tips och information kring skolor och områden runt Greensboro. Området Oak Ridge är det som verkar mest intressant, området är nära naturen och lite utanför stan. Eftersom vi vill ha lätt att komma ut och träna, cykla och vara ute i naturen så känns lite utanför bäst för vår familj. Men också är det ett av områdena där skolorna har bäst omdömen. Men det är inte så lätt att hitta hus i området eftersom många vill bo där. Vi får se vart det blir, Niklas är den som får spana in och känna in vad som kan passa oss.

Men det är ju himla spännande att få dessa mail och kontakten med dem som redan bor där, allt blir lite mera verkligt. Ikväll har vi varit hos farmor och farfar på fredagsmiddag och mys. De har också en massa funderingar och Niklas och farfar Björn drömmer, surfar och jämför bilar att ha som andra bil. De är rätt lika de där två så det kommer att bli en stor saknad dem emellan….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s