Lyckönskningar

Det är bara att tacka och ta emot alla som önskar oss lycka till på vårt äventyr. Informationen om att vi drar via sociala medier är enorm… det räcker med ett litet klick så vet alla. På gott och på ont!

Men det pirrar i magen när man tänker på hur stort det är. Många undrar över vad jag skall göra på dagarna, det är jag inte ett dugg orolig eller fundersam över. jag är sällan still tillräckligt länge för att ha tråkigt. Min största fundering är vad skall vi äta 🙂 Hur går det till att handla, vad finns det för mat och hur ser alla förpackningar ut. Att handla på check eller cash känns ju långt från dagens inhandlingar som bara sker via kort eller swish.

Nu verkar det bli så att vi inte kan åka på pre-visit för än i sommar när alla skolor har stängt. Men som tur är så åker Niklas över tidigare än oss. Fast det blir ju tråkigt för oss när vi är själva hemma och han är själv där!! Men han har i alla fall en möjlighet att lära känna stan lite innan vi kommer, kolla in områden, besöka skolor, kolla in hus osv.

Vi har haft lite kontakt med andra som bor där och vi får lite olika tips om vart i stan vi skall bo, så det är verkligen inte lätt att sitta här i Svedala och tänka ut hur framtiden skall bli. Men vi skall få mer info från dem som vet, kartor, skolinfo osv så det blir väl någon ordning på detta tillslut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s