Planering

Så mycket som skall göras och planeras.

Vi håller på att planera hur vi skall göra med uthyrningen av vårt hus. Det vill vi inte sälja och alla grejer i huset tar vi med oss. Men vi vill ju har hyresgäster som man känner förtroende för att lämna till. En hyra som någon kan betala och en hyra som är skälig. Vi tänker att vi skall hyra ut vårt hus i 2 år så det borde finnas intressenter. Det finns firmor att anlita men vi får se om det blir via en sådan eller om vi tar hjälp av köp och säljsajter.

Vi behöver också ta tag i försäljning av husvagnen och lite småplock som vi har hemma som vi inte skall ta med oss, typ rampool, studsmatta osv. Skrymmande saker som vi inte kommer att få plats med i containern med möbler. Det känns ändå väldigt skönt att få hjälp med packning och transportering av våra möbler, det är ett företag som sköter detta via Volvo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s