Väntans tider….

Det har varit en himla väntan på allt sen vi först drog i gång det hela. Alltså om jag skall förklara mig lite närmare så är familjen i planeringsstadiet på en flytt till USA. Vår familj bestående av pappa Niklas som då är den som startat upp hela äventyret med att tacka ja till ett jobb i USA, tillsammans med mig mamma Renée som i Sverige arbetar som skolsköterska har vi två barn. Gustav som skall fylla 12 år i sommar och Fredrik som fyller 9 år i sommar. Här i Sverige så bor vi utanför Eskilstuna med kor och hästar inte alls långt i från vårt hus och så har vi alltså bestämt oss för att riktig äventyr som vi absolut inte kunde säga nej till : En flytt till Greensboro NC i USA.

Det är ju en jätte apparat förstås bakom flytten med många personer iblandade i både Sverige och USA. Hela vägen flera månader tillbaka har barnen varit med i våra beslut även om de i början verkligen inte var glada åt att lämna all trygghet de har här. Vi har dock bestämt oss för att vi inte kan säga nej till ett äventyr som detta, det blir en upplevelse som vi annars skulle ångra att vi inte testade.

Vi är en familj som är väldigt aktiv i olika föreningar här i Eskilstuna. Gurra spelar handboll i Guif, Fredde spelar hockey i Linden. Både Niklas och jag är tränare i MTB i Eskilstuna CK. Men hela familjen är aktiva inom cykel med både träningar och tävlingar. Vi är en familj som gillar skidor både på längden och utför, sport i de flesta former är en viktig del av vårt liv. Men vi tror att vi tack vare vårt intresse för idrott kan vara en fördel för att komma in i gemenskap och att träffa nya människor i vårt nya land.

Det som står nu på tur är att allt skall bli officiellt på Niklas och mitt jobb. Ännu har vi bara berättat för närmsta familjen om vår framtid men vi längtar så efter att få berätta för alla 🙂 Så bara vi får det klart trycker jag på publicera knappen här på bloggen och kan börja länka till FB och annat. Då blir det hela lite mera verkligt och barnen skall slippa hålla denna hemligheten längre vilket har varit helt otroligt att de klarat av att hålla så länge för alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s